Прес-центр19 червня 2021, 15:06

Привітання керівництва району з нагоди Дня фермера

Сільськогосподарська інфраструктура була і залишається однією з найважливіших галузей економіки, є провідною складовою розвитку нашої держави, запорукою добробуту кожного українця.
Для створення і розвитку фермерського господарства потрібно докласти чимало зусиль і знань, а головне – необхідна любов до землі, захопленість справою. Повсякденна робота усіх, для кого селянська праця стала сенсом життя, заслуговує найщиріших слів поваги.
Шановні працівники фермерських господарств Сватівського району! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня фермера!
Ви активно підвищуєте продуктивність, розширюєте межі реалізації продукції власного виробництва, збільшуєте обсяги і впроваджуєте передові технології. Своєю невтомною працею вносите вагомий внесок у розвиток сільськогосподарської, економічної галузей та соціальної сфери нашого району.
Від щирого серця бажаємо вам процвітання, нехай щедрими урожаями колосяться ваші ниви та кожна ідея втілюється в життя. Міцного здоров’я, невичерпної енергії та подальших успіхів в ім’я розквіту Сватівщини, Луганщини та України!

З повагою
голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков
голова Сватівської районної ради Людмила Русанова