Прес-центр30 вересня 2019, 11:09

Привітання першого заступника голови райдержадміністрації з нагоди Дня усиновлення

Шановні мешканці району!

Указом Президента України від 27.11.2008 в Україні щорічно 30 вересня відзначається День усиновлення.

 Усиновлення, створення прийомної сім’ї чи дитячого будинку сімейного типу - це акти великої соціальної ваги, прояв гуманізму та жертовності, а також реалізація природної потреби материнства і батьківства та водночас захист від самотності, як дорослих так і дітей.

Якщо дитина живе в сім’ї з впевненістю у захисті з боку батьків, вона навчається зростати у вірі. Якщо дитина живе в оточенні дружби й добра, вона навчається бачити у світі любов, а любов – найкращий засіб виховання.

 Головне завдання дорослих, захистити права кожної дитини, а особливо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом повернення їм  того, що, волею долі, у них відібрало життя, - гідності, самоповаги, віри в добро і справедливість, а найголовніше – батьківської любові.

Діти – найдорожче багатство кожної людини. Заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. В них – надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.

Від щирого серця вітаю всіх,  для кого дата прийняття рішення суду про усиновлення є сімейним святом, додатковим днем народження дітей.

Сьогодні ми  підтримуємо тих, хто прийняв рішення та ступив на шлях усиновлення та створення для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування родин, де будуть зігріватися серця. 

Щастя вам, шановні усиновлювачі, найкращої долі вашим дітям. Хай у ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають вам у долоні та допомагають здійсненню всіх  найзаповітніших мрій та сподівань!

 

Перший заступник голови райдержадміністрації  Олексій ЛИБА