Прес-центр18 серпня 2020, 07:08

Продовжується моніторинг готовності закладів освіти району до нового навчального року

Як вже повідомлялося, з минулого тижня почала працювати районна комісія з перевірки готовності закладів освіти до нового 2020-2021 навчального року, яка відвідала загальноосвітні заклади та навчально-виховні комплекси в сільській місцевості.

Сьогодні, 17 серпня, комісією були перевірені міські загальноосвітні школи, а також Сватівський РМЦ «Слобожанська духовна криниця ім. М.Шепенка» та Сватівська ДЮСШ.

Комісією зазначено, що у цих закладах виконано значний обсяг робіт щодо покращення протипожежного стану будівель й приміщень, проведено ремонти на харчоблоках щодо відповідності їх вимогам системи НАССР (система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок), створено безпечні умови в школах й дошкільних підрозділах для навчання та перебування дітей і працівників на період карантину.

Завдяки підтримці депутатського корпусу Сватівської районної ради цьогоріч на заклади освіти міста з районного бюджету було виділено близько 880 тис. грн, на поповнення матеріально-технічної бази – 759 тис. грн.