Прес-центр16 серпня 2017, 11:08

Продовжується підготовка до опалювального сезону 2017-2018 років

У райдержадміністрації відбулося засідання районного штабу з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціального призначення району до сталої роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

Керівники установ гуманітарної сфери району (відділу культури та освіти райдержадміністрації, Сватівського РТМО та КУ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Сватівського району») поінформували про стан справ з проплатами за спожиті енергоносії, ліквідацію існуючої заборгованості та забезпечення закладів вугіллям, дровами та пелетами.

Заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації Бобошко Л.В. поінформувала присутніх про використання і забезпеченість лімітами на енергоносії бюджетних установ району.

Головою райдержадміністрації Мухтаровим Д.Х. надані доручення керівникам Сватівського РТМО та відділу культури райдержадміністрації щодо проведення робіт по укладенню договорів на постачання газу та ліквідації існуючої заборгованості до початку опалювального сезону.

Керівники підприємств житлово-комунального господарства та бюджетних установ району поінформували присутніх про виконані роботи з підготовки до опалювального сезону 2017-2018 років.

Окремим питанням було заслухано директора обласного закладу Сватівської комунальної спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату Довбнича Ю.М. щодо проблемного питання з відсутністю енергопостачання. Наразі спеціалісти Сватівського РЕМ проводять роботи з його відновлення, але для повного вирішення цього питання до початку нового навчального року необхідно заручитися підтримкою організацій обласного рівня.

Державний інспектор з енергетичного нагляду Сєверодонецького відділення інспекції Держнергонагляду Середа А.З. запевнила присутніх сприяти у вирішенні цього питання та нагадала про необхідність дотримання всіма закладами та підприємствами району вимог з підготовки теплового господарства до початку опалювального сезону та обов’язкового підписання Актів готовності.