Прес-центр8 лютого 2018, 13:02

Проведення національного конкурсу «Благодійна Україна - 2017»

Національний конкурс «Благодійна Україна» - щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного, соціально-орієнтовного благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників і волонтерів, організацій.

Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в 21 номінації, зокрема, «Колективне волонтерство» та «Волонтер року».

Заявки на участь в конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації  та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій, незалежно від громадянства), зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Кінцевий термін подачі заявок – 15 лютого 2018 року.

Ознайомитися з умовами конкурсу, завантажити заявку можна на офіційному веб-сайті Національного конкурсу «Благодійна Україна» (http://blagoukraine.org/ukr/about/html), додаткову інформацію отримати у організаторів конкурсу (за тел. 067-164-04-11, e-mail:        konkurs.blago@gmail.сom, веб-сайт http://vboabu.org.ua/).