Прес-центр15 березня 2018, 13:03

Проведено роз’яснювальну роботу по призову громадян на строкову військову службу

14 березня Сватівською райдержадміністрацією спільно зі Сватівським райвійськкоматом було організовано та проведено брифінг з питання чергового призову громадян на строкову військову службу та недопущення негативних проявів, непорозумінь щодо проведення заходів, пов’язаних з призовом громадян на строкову військову службу навесні 2018 року.

          На брифінг були запрошені заступник начальника  Сватівського відділу поліції Сорока Ю.В., ЗМІ району, особи відповідальні  за ведення військового обліку в сільських радах та члени районної призовної комісії.

         Т.в.о. начальника відділення призову Сватівського  райвійськкомату Фомичев А.І. довів до присутніх Указ Президента України від 15.02.2018 № 33/2018 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році», та основні вимоги Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» в частині, що стосується призову громадян на строкову військову службу. 

         Крім зазначених питань на брифінгу  начальником  відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдат запасу  Сватівського районного військового комісаріату Гайдидеєм М.Л. були розглянуті  питання ведення військового обліку військовозобов’язаних у сільських радах,  а також шляхи  покращення роботи з призову громадян і ведення військового обліку.