Прес-центр1 лютого 2018, 11:02

Проведено виїзний прийом у c. Гончарівка Сватівського району

Одним із дієвих інструментів по вивченню та вирішенню проблем жителів Сватівського району є проведення виїзних прийомів громадян керівництвом району. 

 31 січня 2018 року головою Сватівської райдержадміністрації Дмитром Мухтаровим проведено виїзний прийом громадян у с. Гончарівка Сватівського району.

Голова райдержадміністрації  Мухтаров Д.Х. привітав присутніх з Днем визволення Сватівщини від фашистських загарбників, наголосивши на те, що в ті роки перемогти найпотужнішу армію світу вдалося перш за все завдяки єдності та героїзму нашого народу.

Дмитро Мухтаров з мешканцями села обговорив питання реформ на території України та розповів про їх переваги. Крім цього обговорено інші нагальні питання, які турбують мешканців села.

Безпосередньо на особистому прийомі мешканці села перед очільником району порушили питання реконструкції храму на території с. Гончарівка, заміна вікон та опалення в сільському будинку культури, співфінансування з районного бюджету 2-ї групи комунального дошкільного навчального закладу «Ромашка» с. Гончаріка Гончарівської сільської ради. Звернення громадян взято райдержадміністрацією до опрацювання.