Прес-центр27 вересня 2018, 15:09

Районні урочисті заходи до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передають у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.

Напередодні Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана, 27 вересня, в Сватівському районному молодіжному центрі «Слобожанська духовна криниця ім. М. Щепенка» відбувся районний урочистий захід. На нього були запрошені студенти «Університету третього віку», представники первинних ветеранських організацій району.

Заступник голови районної державної адміністрації Ганна Лемешко, яка взяла участь у заході, звертаючись до присутніх, зазначила: «Ваш життєвий шлях – це джерело народної мудрості, взірець любові до рідної землі, невичерпне джерело натхнення, сили, духу і віри у щасливе майбутнє України. Живіть довго і щасливо, будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя, нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!»

Гостей заходу частували запашними солодощами, а музичний гурт «Кулі» з села Бронниця Дрогобицького району Львівської області, який гастролює цього тижня Сватівщиною, порадував присутніх задушевними та мелодійними піснями.