Прес-центр28 квітня 2017, 14:04

Реальний внесок у справу збереження і відновлення довкілля

28 квітня 2017 року, в рамках щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля», Сватівською райдержадміністрацією було організовано проведення Дня благоустрою.

Безпосередню  участь у прибиранні та приведенні у належний санітарний стан окремих вулиць міста Сватове взяли представники структурних підрозділів райдержадміністрації, загальноосвітніх навчальних закладів, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, територіального центру, центральної районної бібліотеки, районного народний дому «Сватова-Лучка».

Під час проведення Дня благоустрою по проспекту Забурдаєва  було здійснено розчистку стічної канави  від побутового сміття та порослі.

Цього року питання підтоплення центральної частини міста Сватове, у зв’язку з великою кількістю опадів, стало дуже актуальне, але стан водовідвідних канав та дренажних систем, через засміченість сміттям, не в змозі забезпечити відведення ґрунтових вод.  

   Також приведено у належний стан парк Дружби на кв. Незалежності.

    Закликаємо мешканців міста дотримуватися Правил благоустрою та утримувати у належному стані свої прибудинкові території.