Прес-центр21 листопада 2017, 17:11

Результат виконання попереднього рішення районної комісії

На засіданні районної комісії з питань захисту прав дитини при Сватівській райдержадміністрації, яке відбулося 21 листопада 2017 року під головуванням заступника голови Сватівської РДА Лемешко Г.А., серед інших, на порядок денний було винесене питання про виконання попередніх рішень районної комісії з приводу неналежного виконання батьками своїх батьківських обов’язків.

Протягом місяця двоє з батьків, які запрошувалися на минуле засідання, закодувалися від алкогольної залежності, а ще двоє самотужки покинули вживати спиртні напої. Таким чином батьки зрозуміли, що діти для них важливіші, ніж вживання алкоголю.

Лише одна мати не виконала, наданих їй рекомендацій, і продовжила зловживати алкогольні напої, внаслідок чого її дитина була змушена зібрати свої речі та піти до бабусі. Тому жінка була запрошена в черговий раз на засідання комісії, де їй було роз’яснено, що у разі продовження нею ухиляння від виконання батьківських обов’язків, пакет документів може бути переданий до суду. Жінці було рекомендовано пройти лікування від алкогольної залежності, бо це дасть змогу не позбавляти її батьківських прав.