Прес-центр4 вересня 2017, 14:09

Робочий тиждень розпочався з апаратної наради

4 вересня перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Либа О.В. провів чергову апаратну нараду, у якій брали участь: заступник голови Сватівської районної ради Павлова Л.В., заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., керівник апарату райдержадміністрації Наугольна Н.М., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів. 

Либа О.В. розпочав нараду з підбиття підсумків за минулий тиждень, окресливши подальший тижневий план роботи.  На нараді були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян, також було розглянуто стан справ з розгляду звернень громадян у Рудівській сільській раді.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Шумакова Т.А. поінформувала про  нарахування субсидійних виплат.

Заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації Бобошко Л.В. надала інформацію про  надходження та використання коштів районного бюджету.

Начальник Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області Борзило І.О. зазначив, що на минулому тижні відбулося  3 пожежі. Представник Сватівського відділу поліції поінформував про стан правопорядку в районі.

За підсумками апаратної наради першим заступником, в.о. голови райдержадміністрації Либою О.В. були надані протокольні доручення.