Прес-центр20 серпня 2020, 09:08

Розглянуто питання про надання грошової компенсації для придбання житла дітям-сиротам

 

19 серпня під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Альони Акименко відбулось засідання районної комісії з формування пропозицій стосовно потреби спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (далі - Комісія).

На засіданні розглядались заяви дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа для виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей з метою придбання житла.

За результатами Комісією було вирішено призначити грошову компенсацію на придбання житла 3-м дітям. Сума грошової компенсації 1-й дитині складає 385 тис. 361 грн.

Також були надані відповідні протокольні доручення управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації та Сватівському районному центру соціальних служб.