Прес-центр22 червня 2020, 14:06

Розпочався чемпіонат району з футболу

В рамках проведення спортивних заходів, які реалізуються за кошти районного бюджету, 20 червня на стадіоні с. Гончарівка розпочався районний чемпіонат Сватівського району з футболу. У ньому візьмуть участь 6 футбольних команд: «Поліція», «Вогнеборець», «Мілуватка», «Преображенне», «Куземівка» і «Гончарівка».

          Футбольний чемпіонат відкрили голова Сватівської райдержадміністрації Валерій Честних та Сватівський міський голова Євген Рибалко.

Цього ж дня відбулася церемонія нагородження команд-переможниць районного чемпіонату з міні-футболу. Перше місце виборола команда «Вогнеборець». Її нагороджено перехідним кубком, грамотою та медалями. Друге місце посіла команда с. Преображенне, а третє – команда Нижньодуванської ОТГ. Ці команди отримали грамоти та медалі. Кращим гравцем турніру став Дмитро Наугольний (команда с. Преображенне), якого нагороджено пам’ятною статуеткою і грамотою.

          В перших іграх турніру команди Мілуватки і Гончарівки зіграли з рахунком 1:1, «Вогнеборець» і «Преображенне» – з рахунком 1:2, а «Поліція» і «Куземівка» – з рахунком 0:3.

Запрошуємо вболівальників на наступні ігри чемпіонату з футболу, які відбудуться 27 червня о 18-00 на стадіонах с. Преображенне та Центру культури та дозвілля в м.Сватове.