Прес-центр13 лютого 2020, 09:02

Розпочався набір на безкоштовне навчання сучасним професіям у IT сфері для людей з інвалідністю

Міністерство соціальної політики разом з громадською організацією «Прометеус» та Асоціацією «Інформаційні технології України» започаткувало соціальний проєкт «Ти можеш усе! Можливості безмежні!»

Мета проєкту – надати безкоштовні можливості навчання затребуваним професіям у сфері IT для людей з інвалідністю і після успішного тестування та отримання сертифікатів взяти участь у конкурсах на вакантні посади у провідних IT компаніях України.

Проєкт триватиме наступні півроку та проходитиме у кілька етапів: з 5 лютого 2020 року розпочато реєстрацію учасників. Бажаючі можуть вже реєструватись на https://education.msp.gov.ua/. Під час реєстрації учасники мають обрати обов’язкові два курси та кілька (від одного до трьох) додаткових, за власним бажанням.

Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес відбуватиметься протягом 14 тижнів, ще тиждень на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі - конкурси на вакантні посади.

Організаційні питання стосовно навчання, курсів, термінів, умов - можна відправляти на електронну адресу edu@msp.gov.ua. Стосовно технічних питань: support@prometheus.org.ua.

Інструкція

Додаток