Прес-центр16 липня 2018, 15:07

Санаторно-оздоровчий комплекс «Країна мрій» зустрічає дітей Сватівщини

В результаті злагоджених дій з боку структурних підрозділів Сватівської райдержадміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації Мухтарова Д.Х., за сприяння військової комендатури 
м. Сватове, запрошення Рівненської обласної державної адміністрації 
16 липня 20 дітей Сватівського району потягом Лисичанськ-Ужгород вирушили на відпочинок та оздоровлення до дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Країна мрій».

Дитячий комплекс «Країна мрій» – табір вищої категорії, який вже більше третини століття радує сотні дітей, за що в 2015 році й отримав звання кращого в Україні. Також він єдиний був відзначений подякою Президента України.

Для комфортного перебування дітей передбачені 18 двоповерхових котеджів, простора їдальня, бібліотека, відеозал і зал комп’ютерних ігор, зелена естрада, спортивні та ігрові майданчики для футболу, баскетболу, волейболу і тенісу, 25-ти метровий плавальний басейн, лабораторія «Весела наука», трек для картингу, мотузковий парк і школа туризму.

Крім розваг, в санаторії передбачені оздоровчі процедури з використанням води, меду, сонця, аромамасел та інших корисних речовин. Також діє кабінет лікувальної фізкультури. А для розвитку мозкової активності дітей при таборі діють різнопланові кружки і проводяться навчальні майстер-класи. П’ятиразове харчування.

Дорогі наші діти! Бажаємо гарно провести час, відпочити, набратися сил, а нові знайомства додадуть надійних друзів.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до організації поїздки дітей.

 

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації