Прес-центр17 липня 2021, 09:07

Шановні мешканці Сватівщини! Вітаємо вас з 1-ю річницею утворення Сватівського району у нових межах!

17 липня 2020 року Верховна Рада України прийняла постанову № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів» https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/807-20#Text. Згідно з документом, був утворений укрупнений в своїх територіальних межах Сватівський район.
Вже рік як триває новий етап розвитку району. Цей день об’єднує всіх, хто небайдужий до долі рідного краю, хто пишається його історією, природою, перемогами і досягненнями земляків.
Майбутнє району залежить, перш за все, від нас, від нашої взаємоповаги, підтримки і бажання зробити його сучасним, комфортним і упорядкованим.
Сьогодні на Сватівщині успішно реалізовуються великі інфраструктурні проєкти, в тому числі соціальної спрямованості, модернізуються і оновлюються заклади освіти, охорони здоров’я, ремонтуються автошляхи і комунікації.
Багато чудових людей вписали свої імена в літопис нашого краю, прославляючи Сватівщину далеко за її межами. Важливо, щоб і далі кожен з нас усвідомлював свою причетність її долі, жив і працював на благо малої батьківщини. Наші успіхи складаються з особистих успіхів кожного мешканця, і нам всім разом потрібно ще багато чого здійснити.
Дякуємо вам, шановні краяни, за любов до Сватівщини, за вашу працю і турботу на благо нашого спільного дому. Від щирого серця бажаємо вам мирного неба над головою, здоров’я, щастя, добробуту, успіхів у великих і малих справах! А нашому Сватівському району – щасливого майбутнього, нових перемог і досягнень, подальшого розвитку і процвітання!
З повагою –
голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков
голова Сватівської районної ради Людмила Русанова