Прес-центр8 травня 2020, 08:05

Шановні ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій, земляки!

8 і 9 травня ми, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначаємо День пам’яті і примирення та 75-у річницю перемоги над нацизмом у Європі.

Цей святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано перемогу, схиляємо голови перед священною пам’яттю загиблих. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося нашим ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни.

Висловлюємо безмежну вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення та кував перемогу в тилу.

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні назавжди залишиться в нашій пам’яті, як символ героїчного минулого, адже самовідданість та мужність тих, хто віддав своє життя за Батьківщину, – приклад  патріотизму для нащадків.

На жаль, через сім десятків літ після вигнання фашистських загарбників лінія фронту знову пролягла Україною, і тепер онуки Героїв Другої світової боронять нашу Державу від агресії Росії.

Шановні ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій, добровольці та волонтери військових подій сьогодення!

Уклінно дякуємо вам за неоціненний внесок у спільну справу відновлення миру на території нашої держави. Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття та добробуту. І найголовніше – миру та злагоди кожній українській родині.

Вічна пам’ять загиблим!

Слава воїнам-переможцям!

 

З повагою,

голова Сватівської райдержадміністрації Валерій Честних

голова Сватівської районної ради Віта Сліпець