Прес-центр28 грудня 2019, 13:12

Соціальна підтримка незахищених верств населення

27 грудня заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко зустрілася з керівницею Сватівської районної організації Товариства Червоного Хреста України Юлією Щербак. Під час зустрічі Юлія Миколаївна  поінформувала про благодійні проєкти/програми, які в 2019 році були впроваджені на території Сватівського району через очолювану нею організацію. Так, в рамках програми «Підтримка домогосподарства» допомогу отримали 27 бенефіціарів на загальну суму 750 800 грн. На реалізацію програми «Патронажна служба», відповідно до якої 30-ма підопічними районної організації Товариства Червоного Хреста України опікуються 5 патронажних сестер, виділено 240  тис. грн.

За програмою «Підтримка підопічних районних організацій Товариства Червоного Хреста» допомогу отримали 40 людей похилого віку на загальну суму 100  тис. грн. Відповідно до програми «Підтримка хворих на туберкульоз» надано допомогу у вигляді продуктових наборів (5400 грн) та засобів гігієни (1350 тис. грн.)

До комунального некомерційного підприємства «Сватівський центр первинної медико-санітарної допомоги» та закладів освіти району спрямовано гігієнічні набори в загальній кількості 150 штук на суму 57194 грн.

Для акушерсько-гінекологічного відділення комунального некомерційного підприємства «Сватівська багатопрофільна лікарня» передано лікувальних препаратів на 12 888 грн.

Ганна Лемешко подякувала за роботу керівництву обласної та районної організаціям Товариства Червоного Хреста України.

Також було досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці райдержадміністрації зі Сватівською районною організацією Товариства Червоного Хреста України в напрямку підтримки соціально незахищених верств населення району.