Прес-центр22 червня 2017, 10:06

Соціальний "десант" у Мілуватці

20 червня директор Сватівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Честних О.М. і головний державний соціальний інспектор УСЗН райдержадміністрації Бандуров О.М. здійснили виїзд у с. Мілуватка з метою обстеження матеріально - побутових умов проживання, моніторингу надання соціальної послуги «Догляд вдома» та оцінки якості  цієї послуги.
На території Мілуватської сільської ради працює три соціальних робітника: Бондар В.І., Величко Л.В. і Кошиль І.І., які надають соціальну допомогу 38 громадянам похилого віку та інвалідам.
Під час перевірки встановлено, що соціальні робітники надають соціальну послугу згідно з Державним стандартом та відповідно визначення індивідуальних потреб підопічних, а саме: придбання та доставка продуктів харчування та ліків, прибирання житла, приготування їжі, доставка води, прання білизни, допомога по господарству, оплата комунальних послуг, допомога у оформленні документів на отримання субсидії, обробка присадибної ділянки тощо.
Кожен соціальний робітник прикладає максимум зусиль для того, щоб поліпшити життя літніх людей, з повагою та розумінням відноситься до підопічних, роботу виконує сумлінно і відповідально. Завдяки соціальним робітникам підопічні відчувають дієву турботу і дуже задоволені якісним наданням соціальної допомоги.
У с. Мілуватка з підопічними були проведені співбесіди та анкетування щодо якості надання соціальної послуги. Інспектор провів розяснювальну роботу із внутрішньо-переміщеними особами, склав акти щодо їх фактичного місця проживання з метою продовження соціальних виплат.