Прес-центр29 жовтня 2017, 18:10

Сьогодні - професійне свято працівників транспортної галузі України

На підтримку ініціативи працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства Указом Президента України від 13 жовтня 1993 року № 452/93 встановлено професійне свято – День автомобіліста і дорожника, яке відзначається щороку в останню неділю жовтня.

26 жовтня в облдержадміністрації з цієї нагоди відбувся урочистий захід. Вітаючи працівників транспортної галузі області з їхнім професійним святом, заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко зазначив, що з 1 січня 2018 року багато питань повязаних з ремонтом та будівництвом доріг загального користування місцевого значення будуть в компетенції облдержадміністрації та фінансуватиметься з обласного бюджету. «Це дозволить нам більш ефективно і швидко розраховувати, відремонтувати та побудувати дороги на території Луганської області», - наголосив він.

Відзнаками облдержадміністрації та відомчих структур були нагороджені представники підрозділів автомобільного транспорту області та керівники автобусних станцій, приватні підприємці, перевізники і водії.

Отримав нагороду й представник Сватівського району - підприємець, автоперевізник Бородавка Євген Вікторович, якого було відзначено двома Листами подяки - Луганської облдержадміністрації та Управління Укртрансбезпеки у Луганській області.

Дорога - це символ руху. Дороги ведуть нас у майбутнє, зєднують з рідними і близькими людьми, обєднують народи і країни.

Сватівська райдержадміністрація, на чолі з головою Дмитром Мухтаровим, бажає усім працівникам транспортної галузі району миру, міцного здоровя, нових трудових здобутків та безаварійної роботи.