Прес-центр20 вересня 2018, 08:09

Сватівчани взяли участь в обласних сільських спортивних іграх

15 вересня в смт  Мілове відбулися XVIІІ обласні сільські спортивні ігри. Змагалися команди 12-ти районів області з таких видів спорту як шашки, шахи, настільний теніс, міні-футбол, волейбол, гирьовий спорт, армреслінг, легка атлетика, перетягування канату.

Спортсмени Сватівщини також взяли участь у цій спортивній борні й посіли призові місця у змаганнях з

армреслінгу: Грипич Євген - 3 місце (вагова категорія до 70 кг), Стахнів Едуард – 3 місце (вагова категорія до 90 кг), Слободян Владислав – 2 місце (вагова категорія до 90+ кг). З цього виду спорту сватівчани вибороли 2 загальнокомандне місце;

міні-футболу – 3 місце. Склад команди: Груздо Артем, Гребенюк Артем, Запара Герман, Лук’яненко Віталій, Винокуров Максим, Бабенко Артем, Могільов Деніс, Потєряхін Сергій).

У перетягуванні канату та волейболі наші земляки отримали 4 місце.

У загальнокомандному заліку спортсмени Сватівського району стали 8-ми.

Під час відзначення переможців змагань за особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Луганської області була нагороджена сім’я Байбарів (Юрій Байбар та Марина Байбар) з с. Мілуватка, які декілька років поспіль представляють Луганщину на Всеукраїнському фестивалі «Мамо, тато, я – спортивна сім’я» і є його призерами.

Сватівська райдержадміністрація висловлює щиру вдячність учасникам змагань за участь в обласних спортивних іграх, а фінансовому директору ТОВ «Слобожанський завод продтоварів»  Володимиру Мормулю та керівнику ФГ «Аркада» Ігорю Подоляці - за надану допомогу в організації цієї поїздки.