Прес-центр23 серпня 2020, 10:08

Сватівщина відзначає День Державного Прапора України та 29-у річницю незалежності України

23 серпня на майдані Злагоди районного центру відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України.

З привітальними словами з нагоди найважливіших державних свят – Дня  Державного Прапора та незалежності України – до учасників заходу звернулися голова райдержадміністрації Валерій Честних та голова районної ради Віта Сліпець.

Вони побажали краянам мирного неба, міцного здоров’я, злагоди в родинах, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної, соборної, неподільної України, задля щасливого майбутнього наших нащадків та взяли участь у церемонії нагородження відзнаками  Сватівської райдержадміністрації та Сватівської районної ради.

До 29-ї річниці незалежності України за вагомий внесок у відродження і розвиток української національної свідомості, плідну працю, високий професіоналізм та активну громадянську позицію були відзначені окремі працівники підприємств, установ та організацій району, військовослужбовці та представники інститутів громадянського суспільства.

Полеглих героїв, які віддали своє життя за свободу і незалежність України, учасники заходу вшанували хвилиною мовчання.

Завершилися урочисті виступами аматорів Сватівщини.

23 та 24 серпня урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України  відбудуться у всіх територіальних громадах району.