Прес-центр5 жовтня 2018, 09:10

Сватівським парубкам влаштували урочисті проводи в армію

4 жовтня відбулися урочисті проводи юнаків на строкову військову службу до лав Збройних Сил України. Це були сім мешканців  району 1992-1998 років народження з м. Сватове, Нижньодуванської об’єднаної, Гончарівської, Містківської та Стельмахівської територіальних громад.

Привітали юнаків із цією важливою подією в їхньому житті керівники райдержадміністрації, районної, міської та сільських рад, райвійськкомату, учні шкіл, громадськість.

Голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров у своєму виступі висловив вдячність батькам призовників, які виховали достойних синів, що не ухилялися від служби, і з гордістю та честю йдуть служити до лав Збройних Сил України. А юнакам побажав гідно нести службу та повернутись назад змужнілими, сміливими, впевненими в собі.

Хвилюючим моментом заходу став виступ матері призовника, яка від імені всіх матерів сказала юнакам напутні слова.

Присутні в залі хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять всіх тих, хто віддав своє життя, захищаючи свободу та незалежність нашої країни.

На добру згадку про малу батьківщину хлопцям вручили запашні українські короваї та пам’ятні подарунки. Творчі колективи Народного дому «Сватова-Лучка» подарували майбутнім захисникам  яскраві виступи.

Учора призовники були головними героями свята, а вже найближчим часом на них чекають суворі та нелегкі випробування, пройшовши які, вони стануть справжніми захисниками України.