Прес-центр21 березня 2019, 17:03

Сватівський район став учасником проекту «Будуємо Україну Разом»

21 березня відбулася зустріч заступника голови Сватівської райдержадміністрації Ганни Лемешко з представниками культурно-освітнього проекту «Будуємо Україну Разом» Максимом Романюком (м. Львів), Іваном Парамоновим (м. Київ) та Анастасією Севостьяновою (м. Сватове) за участі керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, які працюють в напрямку розвитку молодіжної політики. 
«Будуємо Україну Разом» (БУР) – це культурно-освітній проект для людей, які прагнуть розбудовувати Україну не лише словами та ідеями, а й безпосередньо своїми руками. Щороку проект залучає молодь з усієї України, щоб, об’єднавшись, допомогти сім’ям у відновленні їх осель, а також для підтримки місцевих громадських просторів та молодіжних платформ. 
Через спільну працю та корисний відпочинок в колі однодумців, організатори БУРу формують у молоді почуття довіри одне до одного та відповідальності за свою країну. 
Метою їхньої роботи є проведення поточних ремонтів житлових приміщень сімей, які потрапили у скрутні життєві обставини, та допомога родинам, члени яких є учасниками АТО. 
Під час зустрічі присутніми було обговорено питання співпраці учасників проекту з районною владою. Ганна Лемешко запевнила, що райдержадміністрація сприятиме комфортному перебуванню волонтерів на Сватівщині.