Прес-центр3 квітня 2021, 08:04

Сватівську райдержадміністрацію очолив Олег Клименчуков

«Призначити Клименчукова Олега Володимировича головою Сватівської районної державної адміністрації Луганської області», – йдеться у розпорядженні Президента України від 31 березня 2021 року № 401/2021-рп.

Олег Клименчуков народився 22 січня 1981 року в місті Луганську. Має три вищих освіти: закінчив Луганський національний аграрний університет («Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса», інженер-технолог);   Луганський національний університет ім. Тараса Шевченка («Спорт», магістр з олімпійського та професійного спорту, тренер з обраного виду спорту, викладач); Східноукраїнський національний університет ім. Володимира Даля («Публічне управління та адміністрування», магістр).

У 2015-2020 роках працював на посаді директора Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності у м. Сєвєродонецьк; з травня 2020 по квітень 2021 року очолював Кремінську райдержадміністрацію.

Третього квітня Олег Клименчуков, відповідно до виданого ним розпорядження, розпочав роботу на посаді голови Сватівської райдержадміністрації.