Прес-центр20 серпня 2021, 15:08

#Ти_у_мене_єдина : Сватівщина святкує 30-ту річницю незалежності України

20 серпня у великій залі районної ради відбулися урочистості до Дня незалежності України, участь у яких взяли делегації територіальних громад, організацій та державних установ Сватівщини.

З вітальним словом до гостей заходу звернулися заступник голови райдержадміністрації Борис Руденко та голова районної ради Людмила Русанова.

«З нагоди Дня незалежності України бажаю вам, мої земляки, міцного здоров’я, щедрої долі та добра. Нехай радість та достаток будуть у кожній родині. Усім намзичумирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні», – зазначив Борис Руденко.

Традиційно приємним став момент  нагородження.

Відповідно до спільного розпорядження голови районної державної адміністрації та голови районної ради медаллю «За заслуги перед Сватівщиною» було відзначено Володимира Мормуля, депутата Сватівської районної ради 5, 6, 8 скликань,   фінансового директора ТОВ «Слобожанський завод продтоварів». За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію, значний особистий внесок у розвиток Сватівського району та з нагоди 30-ї річниці незалежності України відзначено окремих мешканців територіальних громад Сватівського району.

Також привітали  всіх зі святом  Сватівський міський голова Віта Сліпець та Нижньодуванський селищний голова Сергій Корощенко.

По завершенню урочистої частини свої музичні вітання дарували працівники міського Народного дому «Сватова-Лучка» та Сватівської міської школи мистецтв ім. В. Зінкевича.