Прес-центр1 серпня 2018, 12:08

Триває підготовка до осінньо-зимового періоду

01 серпня голова райдержадміністрації Мухтаров Д.Х. провів засідання районного штабу з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Сватівського району до опалювального сезону 2018-2019 років.

У засіданні штабу взяла участь державний інспектор з енергетичного нагляду Сєверодонецького відділення інспекції Держнергонагляду в Луганській області  Середа А.З., яка виступила з інформацією про стан підписання підприємствами, установами та організаціями району актів готовності теплового господарства до нового опалювального сезону.

Керівники підприємств житлово-комунального господарства і бюджетних установ району поінформували голову та членів штабу про виконані роботи з підготовки до нового опалювального сезону, про стан справ з проплатами за спожиті енергоносії, ліквідацію існуючої заборгованості та забезпечення закладів паливними матеріалами, укладання договорів постачання природного газу.

Відповідно до планових показників підготовки до опалювального сезону 2017-2018 років  Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України,  станом на 01.08.2018 стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціального призначення району складає  близько 60 %.

         За результатами засідання головою райдержадміністрації – головою штабу Мухтаровим Д.Х. надані окремі доручення відповідальним особам.