Прес-центр12 червня 2019, 10:06

У «Гончарівському» відкрилася перша табірна зміна

Сватівський районний комунальний позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Гончарівський» гостинно прийняв 125 дітей зі Сватівського району. З районного бюджету на першу табірну зміну планується використати 485 362 грн.

11 червня на урочисте відкриття першої табірної зміни завітали перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації  Олексій Либа, заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко, помічник-консультант народного депутата України Віталія Курила Валерій Чайка.

На початку урочистої лінійки загони вишикувалися та доповіли про готовність до відкриття нового сезону відпочинку. Заселялися таборяни ще кілька днів тому, отже за короткий проміжок часу уже познайомилися, облаштувалися і навіть підготували концертні номери до урочистого відкриття зміни. Діти співали пісень, виступали з танцювальними композиціями та театральними номерами. Саме з такої чудової атмосфери свята і розпочався сезон оздоровлення у «Гончарівському».

Для відпочиваючих це прекрасна пора яскравих вражень, творчості і активного пізнання світу.

У своєму зверненні до дітей Ганна Лемешко побажала юним відпочивальникам цікаво і весело провести час, набратися здоров’я, сил, енергії та незабутніх вражень. До таких щирих побажань приєднався і Валерій Чайка.

Вихованцям табору від народного депутата України Віталія Курила та Петрівської сільської ради були вручені подарунки.

Після завершення офіційної частини артисти театру Луганського національного університету ім. Т.Г. Шевченка виступили з цікавою концертною програмою.

Цей дитячий оздоровчий заклад існує у районі з 2003 року і шороку радо зустрічає дітей для оздоровлення. Цьогоріч оздоровчий заклад працюватиме у три табірних зміни, під час яких планується оздоровити 375 дітлахів.