Прес-центр13 лютого 2018, 12:02

У містах та районах області: на Сватівщині придбаються автомобілі, медобладнання та відновлюються медзаклади

У минулому році за рахунок державного бюджету було придбано три автомобіля на суму 591,750 тис. гривень, а також за кошти районного бюджету закуплено медичне обладнання для КУ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Сватівського району» і сільських ФАПів та амбулаторій у розмірі 278,469 тис. гривень.

Разом з цим, у фельдшерському пункті с. Лагідне було замінено вікна, двері, проведено ремонт даху, підлоги та внутрішні роботи. Кошти на відповідні заходи виділено з районного бюджету у сумі 332 тис. гривень.

Аналогічні роботи зроблені у ФАПі с. Кругле на суму 70 тис. гривень. Субвенція надана сільською радою.

За рахунок Ковалівської сільської ради (86,5 тис. гривень) та районного бюджету (80 тис. гривень) розпочато капітальний ремонт Карманізівського фельдшерського пункту у с. Кармазіновка. Наразі перекрито дах металочерепицею та замовлено вікна і двері.

Крім цього, в амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Мілуватка підведено каналізацію, відремонтований дах, замінено підлогу, електричну проводку та встановлено конвектори на суму 190 тис. гривень. Субвенція спрямована з Мілуватської сільської ради.

Також проведено поточний ремонт у кабінетах щеплення, здорової дитини, два денного стаціонару у двох амбулаторій загальної практики м. Сватове.