Прес-центр19 листопада 2019, 08:11

У райдержадміністрації пройшла чергова апаратна нарада

18 листопада під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олексія Либи відбулася щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.  

На початку наради Олексій Либа вручив Подяку Сватівської райдержадміністрації техніку-агрометеорологу ІІ категорії метеорологічної станції Сватове Івану Рибальченку з нагоди професійного свята, яке відзначають працівники гідрометслужби 19 листопада.

Заступник начальника Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України в Луганській області Сергій Якухін інформував про надзвичайні події, що трапилися минулого тижня на території району: виникло 3 пожежі, причиною яких є підпал сухої трави; виявлено та знешкоджено 21 вибухонебезпечний предмет.

Представник Сватівського відділу поліції інформував про стан правопорядку в районі: протягом минулого тижня резонансних  подій не зареєстровано.

Про роботу зі зверненнями громадян за 9 місяців 2019 року звітував Мілуватський сільський голова Сергій Медвідьов. За його інформацією, за звітний період до сільської ради звернулося 33 особи, більшість питань яких стосувалися земельних відносин та соціального захисту населення.

Відповідно до порядку денного на нараді була заслухана інформація про стан роботи зі зверненнями громадян, виконавську дисципліну, надходження та використання коштів районного бюджету.

За підсумками апаратної наради Олексієм Либою були надані протокольні доручення.