Прес-центр30 вересня 2019, 16:09

У райдержадміністрації пройшла щотижнева апаратна нарада

30 вересня під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олексія Либи відбулася щотижнева апаратна нарада за участі заступника голови райдержадміністрації Ганни Лемешко, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Представники Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області та Сватівського відділу поліції поінформували про стан охорони правопорядку та пожежної безпеки в районі за минулий тиждень: було виявлено та знешкоджено один вибухонебезпечний предмет; в екосистемі трапилося дві пожежі.

У порядку контролю були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян, надходження та використання коштів районного бюджету, а також стан справ у медичній та освітянській сферах. Зокрема, директор КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня» Наталія Чередниченко інформувала, що у зв’язку з реформуванням у медичній галузі вторинного рівня надання медичної допомоги, відбудеться зміна методу фінансування. Єдиним джерелом фінансування за рахунок коштів державного бюджету для медичного закладу стане контракт з Національною службою здоров’я України і комп’ютеризація та підключення до електронної системи охорони здоров’я є обов’язковими умовами. Всі дані про надану пацієнтам допомогу буде переведено в електронний формат, що гарантуватиме їх достовірність.

За підсумками наради Олексієм Либою надано протокольні доручення окремим посадовим особам та скоординовано роботу відповідних служб району на поточний тиждень.