Прес-центр4 листопада 2019, 16:11

У райдержадміністрації відбулася апаратна нарада

4 листопада під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олексія Либи відбулася щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.
Було обговорено питання реалізації проєктів у рамках Надзвичайної кредитної програми Європейського інвестиційного банку для відновлення України. З цього питання інформувала в.о. начальника управління економічного розвитку райдержадміністрації Світлана Глотова. Так, Сватівською райдержадміністрацією були подані проєкти зі здійснення капітальних ремонтів закладів соціальної сфери району.
На особистому контролі Олексія Либи перебуває питання забезпечення населення району якісною питною водою. Запрошений на нараду завідуючий структурним підрозділом Сватівська міжрайонна філія державної установи «Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України» Всеволод Ткаченко поінформував присутніх, що лабораторією на постійній основі проводиться аналіз питної води соціально-гуманітарних закладів району на предмет виявлення шкідливих речовин.
На апаратній нараді керівники закладів соціальної сфери району інформували про стан справ у підпорядкованих сферах діяльності, зокрема, про забезпечення дотримання температурного режиму: у підпорядкованих їм закладах норми температурного режиму, визначені санітарними правилами, дотримуються.
Про стан цивільного захисту та пожежну безпеку в районі інформував заступник начальника міськрайонного відділу ГУ ДСНС Сергій Якухін: на минулому тижні в районі трапилася 5 пожеж. Також працівниками відділу було знайдено та знищено 2 вибухонебезпечних предмети.
Представник Сватівського відділу поліції звітував про стан правопорядку в районі: орган правопорядку працює у штатному режимі.
Представник філії «Сватівський райавтодор» ДП «Луганський облавтодор» поінформував про організацію роботи підприємства із забезпечення сталого руху транспортних засобів під час погіршення погодних умов: наразі підприємство частково забезпечене соляно-пісчаною сумішшю для здійснення посипки автошляху.
Начальник відділу правового забезпечення апарату райдержадміністрації Ігор Гиря інформував присутніх про внесені зміни до Закону України «Про запобігання корупції».
Відповідно до порядку денного на нараді була заслухана інформація про стан роботи зі зверненнями громадян, виконавську дисципліну, надходження та використання коштів районного бюджету.
За підсумками апаратної наради Олексієм Либою надані протокольні доручення.