Прес-центр19 серпня 2019, 13:08

У райдержадміністрації відбулася щотижнева апаратна нарада

Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олексія Либи в понеділок, 19 серпня, відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступника голови райдержадміністрації Ганни Лемешко, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ та організацій району. На нараді було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Олексій Либа та Ганна Лемешко висловили вдячність всім, хто брав участь в організації та проведенні XIІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної творчості аматорських колективів та виконавців «Слобожанський спас-2019».

На нараді була заслухана інформація про стан роботи зі зверненнями громадян, питання виконавської дисципліни, надходження та використання коштів районного бюджету,  призначення житлових субсидій.

Представник міськрайонного відділу ГУ ДСНС України в Луганській області інформував про пожежу в екосистемі в смт Нижня Дуванка, що трапилася минулого тижня. Заступник начальника Сватівського відділу поліції Юрій Сорока інформував про стан правопорядку в районі: протягом минулого тижня резонансних подій в районі не зареєстровано.

Також Олексій Либа акцентував увагу на належній підготовці загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів району до нового навчального року.