Прес-центр7 жовтня 2019, 16:10

У райдержадміністрації відбулася щотижнева апаратна нарада

7 жовтня перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Либа, за участі заступника голови райдержадміністрації Ганни Лемешко провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.
На початку наради Олексій Либа подякував всім за високий рівень організації XІХ обласних сільських спортивних ігор серед збірних команд районів «Луганщина– 2019».
На нараді були озвучені актуальні питання життєдіяльності району, а саме: надходження та використання коштів районного бюджету, виконавської дисципліни та роботи зі зверненнями громадян. Обговорено питання підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до опалювального сезону. Олексій Либа акцентував увагу керівників соціальної сфери на забезпеченні контролю температурного режиму в підпорядкованих закладах та підключення опалення, в разі погіршення погодних умов, до 15 жовтня 2019 року.
Представник міськрайонного відділу ГУ ДСНС поінформував, що протягом минулого тижня у районі трапилася одна пожежа в житловому секторі.
Представник Сватівського відділу поліції інформував про стан правопорядку в районі: протягом минулого тижня резонансних подій в районі не зареєстровано.
З інформацією стосовно проведеної роботи з направлення застрахованих осіб та членів їх сімей на реабілітаційне лікування інформувала директор Сватівської міжрайонної виконавчої дирекції Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ірина Куриляк.
За підсумками наради Олексієм Либою було надано протокольні доручення окремим посадовим особам та скоординовано роботу відповідних служб району на поточний тиждень.