Прес-центр4 серпня 2017, 16:08

У Сватівському районі привітали працівників поліції

Указом Президента України від 9 грудня 2015 року № 693/2015 в Україні встановлено нове професійне свято - День Національної поліції України, яке відзначається щороку 4 серпня - у день підписання Президентом України Закону України «Про Національну поліцію».

Сьогодні у Народному домі «Сватова-Лучка» відбулися урочистості з нагоди цієї дати. Особовий склад Сватівського відділу поліції, на чолі з начальником, полковником Волковим Р.Р., зі святом вітали голова Сватівської райдержадміністрації Мухтаров Д.Х., голова Сватівської районної ради Сліпець В.В. та Сватівський міський голова Рибалко Є. В.

За сумлінне виконання завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, високі досягнення в оперативно-службовій діяльності та з нагоди Дня Національної поліції України кращим працівникам Сватівського відділу поліції були вручені відзнаки Головного управління Національної поліції в Луганській області, Сватівської райдержадміністрації та районної ради, Сватівської міської ради.

Після завершення офіційної частини сватівські аматори подарували захисникам правопорядку святковий концерт.