Прес-центр13 вересня 2018, 18:09

У Сватівському районі проходитиме Чемпіонат Луганської області зі спортивного туризму

І знову туристична хвиля прокотиться Сватівщиною. Сьогодні, 13 вересня, в «Гапчиному лісі» відбулося відкриття Чемпіонату Луганської області (ІІ етап Чемпіонату України) з видів спортивного туризму серед юнацтва.  Відкриттю передувала тривала копітка підготовча робота.

Працівниками відділу освіти райдержадміністрації та освітянських закладів району були очищені місце проведення змагань від молодої порослі дерев та під’їзна дорога, облаштовані місця для проведення різних етапів змагань. Представниками ДСНС попередньо проведено обстеження території з метою виявлення вибухонебезпечних предметів.

З огляду на те, що боротьба за звання найкращого триватиме 4 дні, відділом освіти було забезпечено електропостачання, вирішено питання обслуговування заходу медичними працівниками та працівниками охорони правопорядку.

Учасників туристичних змагань (а це 10 команд як з районів, так і міст обласного значення Луганщини) привітали заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко, заступник голови районної ради Людмила Павлова, начальник відділу освіти Олена Юхновець, головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Наталія Жукова.

Тож бажаємо всім вдалих виступів та перемог у туристичній борні.