Прес-центр22 cічня 2018, 22:01

Учні з Луганщини відпочили у Львівській області

Чудовим подарунком для дітей області став відпочинок в зимовому таборі на Львівщині.

Він був організований у рамках реалізації спільної програми «Змінимо країну разом» за підтримки асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна», Львівської обласної ради та Луганської обласної державної адміністрації, за фінансової підтримки корпорації КРТ.

Тож, 22 учня з Луганщини відпочили в мальовничому куточку селища Брюховичи. До складу групи увійшли діти 9-12 років з Лисичанська, Рубіжного та Сєвєродонецька.

Кожного дня для них організовували майстер класи, екскурсії, конкурси: поїздка на «Чудо поїзді», відвідування музею зброї «Арсенал», гостинна зустріч у Львівській обласній раді з її головою Олександром Ганущиним, виступ Галицького камерного хору.

Важливим моментом стало і нагородження конкурсу «Зірка КРТ». Наші учні отримали три кубки, чотири дипломи та пять подарункових наборів шоколаду. Команду від нашої області визнали найдружнішою.

Також організатори приготували для гостей прогулянку старою частиною Львова. Діти Луганщини мали змогу насолодитися архітектурою та незабутньою атмосферою міста.