Прес-центр10 травня 2018, 09:05

Урочистості до Дня перемоги

9 травня мешканці Сватівського району відзначили 73-ю річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Урочистості пройшли у всіх територіальних громадах. Районний захід відбувся на площі 50-річчя Перемоги м. Сватове біля Меморіалу Слави, Пам’яті та Скорботи, де було дуже людно. Мешканці та гості району зібралися на мітинг, присвячений перемозі у Другій світовій війні.

Участь у заході взяли голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров, директор Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Шелест, представники місцевої влади, трудові колективи підприємств, установ і організацій міста, військовослужбовці, молодь.

Відкрили урочистості самодіяльні творчі колективи святковим концертом. В знак вдячності та поваги присутні вшанували пам`ять усіх полеглих за волю України хвилиною мовчання і покладанням квітів до Меморіалу, вручили квіти присутнім на святі ветеранам Другої світової.

День 9 Травня символізує тріумф справедливості, залишається невичерпним джерелом патріотизму та віри у світле майбутнє. Честь і слава героям-воїнам. Вічна пам’ять загиблим.