Прес-центр27 листопада 2020, 10:11

Увага! Основні дати проведення пробного ЗНО-2021

Із детальною інформацією про умови реєстрації осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, і вартістю пробного ЗНО-2021 можна буде ознайомитися до 9 грудня 2020 року.

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні відбуватиметься з 5 по 19 січня 2021 року на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти.

До 25 березня на інформаційних сторінках «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО» буде розміщено інформацію про час і місце проходження пробного ЗНО (запрошення-перепустки) та інформацію про сервіс «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

З огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році кожний учасник зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО. Тестування з усіх навчальних предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови) відбудуться 10 квітня 2021 року.

Кожний зареєстрований учасник, крім обраного для пробного ЗНО предмету, зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів.

Результати пробного ЗНО-2021буде оприлюднено на інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.

З огляду на те, що деякі здобувачі освіти не мають змоги постійно відвідувати заклади освіти, Український центр оцінювання якості освіти спільно з ГС «Освіторія» і МФ «Відродження» планують підготувати низку відеороз’яснень до завдань пробного ЗНО-2021.