Прес-центр5 липня 2021, 13:07

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. Саме ці пріоритети є головним аргументом в прийнятті рішень районною комісією з питань захисту прав дитини.
5 липня під керівництвом голови районної державної адміністрації Олега Клименчукова відбулося чергове засідання районної комісії з питань захисту прав дитини при Сватівській райдержадміністрації.
На порядку денному було розглянуто такі питання:
- про розгляд клопотання Троїцької селищної ради щодо продовження терміну перебування 2-х малолітніх дітей у сім’ї патронатного вихователя, який проживає на території Троїцької селищної ради;
- про розгляд клопотання Новопсковської селищної ради щодо продовження терміну перебування 2-х малолітніх дітей у сім’ї патронатного вихователя, який проживає на території Білокуракинської селищної ради.
Усі питання, які виносилися на порядок денний, ретельно вивчені членами комісії, за результатами їх розгляду прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.