Прес-центр1 лютого 2018, 12:02

Відбулося засідання круглого столу з питань реформування медичної галузі

31 січня 2018 року під керівництвом голови Сватівської райдержадміністрації Мухтарова Д.Х. відбулося засідання круглого столу з питань реформування та функціонування медичних закладів району.

В його роботі взяли участь голова районної ради Сліпець В.В., перший заступник голови райдержадміністрації Либа О.В., заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., заступник голови районної ради Павлова Л.В., заступник головного лікаря Сватівської центральної районної лікарні Таран В.І., в.о. головного лікаря комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги Сватівського району» Левенець Р.І., представники міської ради, поліції,  громадськості та ЗМІ.

Під час засідання учасниками круглого столу були задані питання стосовно функціонування медичних закладів Сватівського району та реформування медицини, щодо надання платних медичних послуг для мешканців Сватівського району, наявнісності вакцинації на кір, сказ та дифтерію у медичних закладах Сватівського району, недостатньої інформованості населення щодо нових змін в сфері надання медичних послуг та  забезпеченості кадрами медичні заклади Сватівського району.

 На порушені питання надали  фахові відповіді заступник головного лікаря Сватівської центральної районної лікарні Таран В.І., в.о. головного лікаря комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги Сватівського району» Левенець Р.І. та керівництво району.

Розмова вийшла цікавою і змістовною. Адже обмін думками та інформацією сприяє кращому розумінню проблем та потреб на місцях та виробленню узгоджених та послідовних кроків для виконання головної мети реформи – покращення надання медичних послуг та наближення цих послуг до населення.