Прес-центр14 вересня 2020, 07:09

Відключення електроенергії більше не заважатиме освітньому процесу у загальноосвітніх закладах району

Світло, тепло і затишок шкільного дому – це одна з передумов якісного навчання. Адже відомо, що не тільки компетентні педагоги та сучасне обладнання створюють сприятливі умови для якісної освіти, важливим є забезпечення комфортного перебування учасників навчально-виховного процесу у стінах закладів освіти. Тож початок 2020 -2021 навчального року для шкіл району розпочався з приємних новин. 

Завдяки злагодженій роботі Сватівської райдержадміністрації та її відділу освіти, а також депутатського корпусу Сватівської районної ради у новому навчальному році для закладів загальної середньої освіти району придбано 14 генераторів на загальну суму 189 тис. грн.

Тож тепер є впевненість, що у випадку відсутності електропостачання у закладів освіти буде можливість освітлювати класні кімнати під час навчальних занять, система опалення в осінньо-зимовий період буде працювати безперебійно, без перешкод працюватиме шкільна їдальня, заклади матимуть змогу виконувати інші роботи, які потребують підключення приладів до електричної мережі на подвір’ї та у приміщенні школи.

На фото – Сватівська ЗОШ № 1