Прес-центр24 квітня 2020, 12:04

Відсьогодні працює сайт «STOP COVID-19»

Луганська облдержадміністрація звернулась до бізнес-кіл, підприємств, організацій, представників влади, громадських організацій, політичних рухів, усіх небайдужих не бути осторонь та долучитися до збору необхідного для лікування нової небезпечної хвороби.

Лікарням завжди потрібні засоби індивідуального захисту, медикаменти, медичне обладнання, звісно ж тест-системи.

Також сподіваємося на громадянську свідомість мас-медіа: підтримайте цю шляхетну справу благодійної допомоги у боротьбі з розповсюдженням пандемічної коронавірусної інфекції. Саме завдяки вам люди зможуть дізнаватися про цю акцію.

На сайті STOP COVID-19 постійно оновлюватиметься інформація про благодійників та меценатів. Дизайн сайту простий та зрозумілий. На його сторінках буде представлена актуальна інформація про нагальні потреби обласних медзакладів з обов’язковим переліком необхідного.

Для надання благодійної допомоги буде візуалізована покрокова інструкція як зареєструватися та оприлюднена інформація про контакти та зв’язок зі Штабом з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаноїі з виникненням на території Луганської області випадку захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Уся інформація – відкрита та прозора. На сайті відображатимуться суми зібраних благодійних внесків, скільки з них вже витрачено та на що.

Сайт  STOP COVID-19 створений за підтримки компанії ДТЕК. «Ми щиро впевнені, що лише спільними зусиллями представників громади, бізнесу та влади, ми здатні допомогти нашій країні у вирішені тих питань, які постали перед нею в цій надзвичайній ситуації. Ще в грудні 2019 року ДТЕК підписав Меморандум про підтримку ініціатив громади Луганської області, і ми будемо спрямовувати наші зусилля на підтримку громади і далі. Як соціально відповідальний бізнес ми віримо, що разом зможемо зупинити поширення вірусу та захистити наших громадян. Ми також закликаємо інший бізнес долучатися до цієї ініціативи і зробити свій внесок, щоб область булла здатна зупинити поширення хвороби.  Адже це можливо лише спільними зусиллями бізнесу, влади і громадян», – підкреслює Тетяна Оверіна, директор з регіональної політики ДТЕК Енерго.

Тільки разом ми зможемо зупинити COVID-19 на Луганщині!