Прес-центр27 вересня 2019, 11:09

Вирішуємо питання соціального захисту

27 вересня заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко провела засідання комісії з розгляду неординарних питань для призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, субсидій, пільг.

На розгляд комісії було надано 13 справ з 6 питань.

По 8 справам з питання призначення субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг прийнято позитивне рішення комісії.

По 2 справам з питання призначення субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг прийнято рішення про відмову у призначенні житлової субсидії, у зв’язку з несплатою  заявником єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому ніж мінімальний, сумарно протягом трьох місяців у періоді, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

По 1 справі щодо призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям прийнято  рішення про відмову у призначенні вищезазначеної допомоги.

По 2 справам з питання реєстрації в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, за фактичним місцем проживання прийнято позитивне рішення про реєстрацію.