Прес-центр17 cічня 2020, 11:01

Вирішуємо питання соціального захисту

17 січня заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко провела засідання комісії з розгляду неординарних питань для призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, субсидій, пільг.

На розгляд комісії було надано 5 справ з 5-ти питань.

По 2 справам з питання призначення субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг прийнято позитивне рішення комісії; по 1 справі у призначенні житлової субсидії відмовлено, у зв’язку з несплатою єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому ніж мінімальний, сумарно протягом трьох місяців у періоді, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

По 1 справі житлову субсидії було припинено у зв’язку з тим, що  заявник не повідомив про зміни у складі зареєстрованих у будинку осіб протягом 30 календарних днів з дня їх виникнення.

По 1 справі з питання реєстрації в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги за фактичним місцем проживання прийнято позитивне рішення про реєстрацію.