Прес-центр15 листопада 2019, 14:11

Вирішуємо питання соціального захисту

15 листопада начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Шумакова провела засідання комісії з розгляду неординарних питань для призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, субсидій, пільг.

На розгляд комісії було надано 98 справ з 17 питань.

По 91 справі з питання призначення субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг прийнято позитивне рішення комісії, по 4 справам прийнято рішення про відмову у призначенні вищезазначеної допомоги у зв’язку з тим, що заявник або член домогосподарства не сплатив єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому ніж мінімальний, сумарно протягом трьох місяців у періоді, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

По 1 справі щодо призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям прийнято рішення про відмову у зв’язку з невиконанням заявником попередньої рекомендації працевлаштування та не перебуванням сім’ї в складних життєвих обставинах.

По 2 справам з питання реєстрації в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, за фактичним місцем проживання прийнято позитивне рішення.