Прес-центр8 липня 2019, 17:07

Вітаємо Олександра Батракова з почесним званням!

Наказом Міністерства молоді та спорту України від 10 червня 2019 року № 0287 «Про присвоєння спортивного звання «Заслужений тренер України», відповідно до виконаних норм та вимог Єдиної спортивної класифікації України з неолімпійських видів спорту, сватівчанину Батракову Олександру Валерійовичу присвоєно звання «Заслужений тренер України» з годзю-рю карате.

Олександр Валерійович - майстер спорту України  з годзю-рю карате, інструктор з теквондо, суддя національної категорії з годзю-рю карате (федерація Джундокан України), офіційний представник України в Міжнародному Союзі карате – IKU, представник федерації WSKF  в Луганській області, виконуючий обов'язки представника федерації Джундокан України  - JKU в Луганській області, багаторазовий призер та переможець Міжнародних турнірів, Чемпіонатів Світу та Європи, кубків Світу та Європи.

З вересня 2006 року Олександр Батраков працює тренером-викладачем відділення карате-до Сватівської дитячо-юнацької спортивної школи. Серед вихованців Заслуженого тренера України - три майстра спорту України, 15 кандидатів у майстри спорту України, 36 спортсменів-розрядників, 6 чемпіонів світу, 3 чемпіона Європи, 28 чемпіонів України, 25 володарів Кубку України. Шість вихованців Олександра Валерійовича отримали кваліфікацію І Дану WSKF та один - ІІ Дану WSKF. 40 разів його підопічні входили до складу національної збірної команди України з годзю-рю карате.

Вітаємо Олександра Валерійовича із заслуженим визнанням результатів його навчально-тренувальної роботи, бажаємо подальших перемог на спортивних аренах усіх рівнів!