Прес-центр21 серпня 2020, 11:08

Вітаємо з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України

Шановні краяни!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди величних свят нашої держави - Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці незалежності України!

23 серпня ми вшановуємо один із офіційних символів суверенітету нашої країни – Державний Прапор України, який є втіленням національної єдності, честі та гідності. Синьо-жовтий стяг над нашою землею завжди був символом національного відродження, втілення віковічної мрії наших предків про свободу, незалежність і славу України.

День Незалежності України - це важливий день для кожного українця, хто вважає себе патріотом України, хто стоїть на захисті українських кордонів, хто вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

День Державного Прапора та День незалежності України – не просто святкові дні в календарі. Це нагадування про високу ціну і значення суверенітету й символів України – держави українського народу, право на свободу якої виборювали і виборюють сьогодні  тисячі наших патріотів.

Віримо, що спільною сумлінною працею ми зможемо зміцнити силу і славу Вітчизни, що є великою честю і відповідальністю перед власним сумлінням і майбутніми поколіннями.

Дорогі земляки! Бажаємо вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним!

З повагою – Валерій Честних та колектив Сватівської райдержадміністрації