Прес-центр1 червня 2019, 23:06

Вітаємо заступника голови райдержадміністрації Ганну Лемешко з високою нагородою!

1  червня у м. Кремінна під час урочистостей з нагоди 81-ї річниці утворення Луганської області за вагомий особистий внесок у соціально-гуманітарний розвиток Сватівського району заступника голови Сватівської райдержадміністрації Лемешко Ганну Анатоліївну було нагороджено почесною відзнакою Луганської облдержадміністрації «За розвиток регіону».

У Сватівській райдержадміністрації Ганна Анатоліївна почала працювати з грудня 2013 року на посаді завідувача юридичного сектора апарату. У листопаді 2014 року була призначена на посаду першого заступника голови Сватівської райдержадміністрації, з червня 2015 року обіймає посаду заступника голови райдержадміністрації.

Відповідно до розподілу функціональних обов’язків, увесь цей час вона забезпечує на території району реалізацію державної політики у сфері соціального забезпечення та захисту соціально незахищених громадян, у галузях освіти, культури, фізичної культури і спорту, материнства і дитинства, сім’ї та молоді.

За час її роботи на території району забезпечено стабільний розвиток соціально-гуманітарних галузей економіки, що підтверджується моніторинговими показниками соціально-економічного розвитку Луганської області.

Щиро вітаємо Ганну Лемешко з отриманням високої нагороди!

Бажаємо їй міцного здоров’я, нових здобутків, незгасимої енергії та невтомності у повсякденній відповідальній роботі на благо нашого району.