Прес-центр7 травня 2018, 15:05

Вітання голови райдержадміністрації Дмитра Мухтарова

Дорогі земляки!

Прийміть найсердечніші вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

В ці травневі дні ми вшановуємо жертв Другої світової війни 1939-1945 років та героїчний подвиг тих, хто виборов мир і свободу у страшному поєдинку з ворогом.

Минуле України - це суцільна боротьба нації за створення власної держави. Тому сьогодні, у цей нелегкий для країни час, ми зобов’язані пам’ятати помилки минулого, щоб не повторювати їх у майбутньому.

На жаль, через 70 років після вигнання фашистських загарбників лінія фронту знову пролягла Україною, і тепер онуки Героїв Другої світової боронять нашу Державу від агресії Росії. Вірю, що перемога буде за нами, бо українці – нація переможців та нескорених.

Шановні ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій, добровольці та волонтери військових подій сьогодення! Уклінно дякую вам за той неоціненний внесок у спільну справу відновлення миру на території нашої держави.  Щиро бажаю вам міцного здоров’я, довголіття та добробуту. І найголовніше – миру та злагоди кожній українській родині.

Зі святом!

 

З повагою, голова Сватівської райдержадміністрації Дмитро Мухтаров